Sajtórovat
Céginformáció

Az LSK Hungária Kft. 1994-ben alakult magyar tulajdonú korlátolt felelősségű társaság. Fő tevékenységünk a multimédiás igények kiszolgálása. Elektronikus prezentációs eszközök, házimozi és számítógépes vetítők, projektorok, belépő szintű és professzionális vetítővásznak, interaktív oktatási eszközök forgalmazása, bérbeadása, vetítéstechnikai szaktanácsadás töltik ki cégünk mindennapjait.

- 1998-ban indítottuk a holland Projecta B.V. vetítővászon és prezentációtechnikai kiegészítőket gyártó cég képviseletét. Ma a Projecta B.V. kizárólagos képviseleteként Magyarország legnagyobb vetítővászon választékával várjuk ügyfeleinket.

- 2002-ben kezdtük az izraeli Kramer Electronics professzionális prezentációtechnikai ill. broadcast termékeinek forgalmazását. Kínálatunkban ezernyi elektronikus eszköz közül választhatják ki ügyfeleink a leginkább megfelelő megoldást.

- Régi patinás név a vetítéstechnikában a német Reflecta. 2004 óta az LSK Hungária Kft. látja el képviseletüket, kínálatukban kedvező árú vetítővásznak, állványok, olcsó diavetítők és diascannerek széles választéka találhatók.

- A kanadai SMARTTECH Inc. a világ vezető vállalata a számítógépes interaktív táblák gyártásában és fejlesztésében. Cégünk 2003 óta látja el a gyártó kizárólagos képviseletét Magyarországon. Az elsősorban oktatási célra gyártott táblák könnyebb elérése érdekében a gyártó gyakorta speciális oktatási programokkal (EDU, PrimeGrant akciók) igyekszik megkönnyíteni az iskoláknak a táblák beszerzését.

- Szinte minden díjat elnyertek a világon az Anchor Bay Technologies Inc. által kifejlesztett DVDO scalerek, melyek Silicon Image processzoron alapuló képjavító áramkörei lehetővé teszik a professzionális képminőség megvalósítását a különféle házimozi alkalmazásokban.

- A német MÖCO cég az egyik legnagyobb prezentációtechnikai kiegészítőket, bútorokat ill. vetítő konzolokat gyártó cég Európában, termékeiket 2003 óta forgalmazzuk Magyarországon.

- 2004. év végén elindítottuk a japán EPSON elektronikai óriás, oktatási-, üzleti prezentációs- és házimozi vetítőinek forgalmazását is.

- 2005-től cégünk az OPTOMA adat- és házimozi kivetítők disztribútora és magyarországi szakszervize lett.

- 2007-ben a PHILIPS cégünket választotta a PHILIPS PRONTO termékcsalád kizárólagos hazai importőrének, technikai támogatójának és szakszervizének.

A fenti eszközök és készülékek forgalmazása mellett ezek garanciális és garancián túli szervizelését ill. alkatrészellátását is ellátjuk. Javítási tevékenységünket a gyártó cég által előírt módon, a gyártók szervizében kiképzett és vizsgázott, felsőfokú műszaki végzettségű kollégáink látják el.




powered by Eplos CMS